Cookies Cookies

Miért érdemes online?

Szobák

A Hotel Galileo Milánó 89 szobája kilenc emeleten oszlik szét, egyágyas, kétágyas, duplaágyas, háromágyas szobák, lakosztályok és egy Vip szoba. Bár a szálloda méretben tágas és nagystílű, az általános érzés mégis a meghittség, a kikapcsolódás és a kényelem. A tökéletes összetevők egy felejthetetlen vakációért.

Olvass Tovább

Helyszín

A 4 csillagos Hotel Galileo Milánó nemcsak a legjobb vásárlási kerületben helyezkedik el, hanem mindössze 300 méterre található a Duomo-tól és 600 méterre a világhírű La Scala színháztól. A szálloda közelsége a Dómhoz és más fontos kulturális látnivalókhoz verhetetlenné teszi helyszínünket.

Olvass Tovább

Szálloda

Ha a Hotel Galileo Milánóban foglal, nemcsak egy kivételes milánói tartózkodást kínálunk, hanem egy olyan szállodát is, ahova mindig visszatér majd, amikor meglátogatja ezt a csodálatos várost. Nézze meg a Vásárlás Milánóban oldalunkat, ahol megtalálja a legjobb üzleteket a környéken.

Olvass Tovább
Hotel Galileo Milan
Hotel Galileo Milan
Hotel Galileo Milan
Hotel Galileo Milan

ÜDVÖZÖLJÜK A GALILEO MILAN...

Hotel Galileo Milan

A 4 csillagos Hotel Galileo Milánó, bár 89 szobával rendelkezik, mégis meghitt és bizalmas hangulatot áraszt, amely hozzájárul pihentető légköréhez. Az étterem és az Amerikai Bár, ahol ízletes ételek és lenyűgöző koktélok készülnek, kiváló kikapcsolódást nyújtanak egy hosszú nap végén, amelyet üzleti ügyekkel, városnézéssel vagy vásárlással töltött!

Válasszon egy elegáns Holiday Milánóban.