Cookies Cookies

HELYSZÍN

A 4 csillagos Hotel Galileo Milánó nemcsak a legjobb vásárlási kerületben helyezkedik el, hanem mindössze 300 méterre található a Duomo-tól és 600 méterre a világhírű La Scala színháztól. A szálloda közelsége a Dómhoz és más fontos kulturális látnivalókhoz verhetetlenné teszi helyszínünket.

Választhat, hogy gyalog indul városnézésre vagy kihasználja a Hotel Galileo Milánó közelében található kiváló közlekedési lehetőségeket. Ha autóval érkezik Milánóba, használhatja a privát parkolási szolgáltatást, a Hotel Galileo Milánó közvetlen közelében, napi 40 euróért mindössze a szálloda vendégeinek.

Érkezés Vonattal

Ha a ’Milano Centrale’ fő vasútállomásra érkezik, vegye a metrót ’S. Babila’-ig. Ahogy elhagyja a metróállomást, haladjon balra a Piazza S. Babila-n keresztül. Haladjon egyenesen előre a Largo Arturo Toscanini-n, amely neve Via Europa-ra változik. Menjen a Via Europa-n amíg eléri a szállodát.

Érkezés Repülővel

Vegye a gyorsvonatot a repülőtérről a Milano Centrale fő vasútállomásig, majd kövesse a fenti útirányt a szállodáig.

Érkezés Gyalogosan

Kérjük, nézze meg a fenti térképet.

A Hotel Galileo Milánó címe a következő: Corso Europa 9, 20122 Milánó. Az útirányért, hogy hogyan jusson el a szállodába tömegközlekedést használva, kerjük, olvasson tovább.

VIDEÓ TÚRA

A Hotel Galileo Milánó központi fekvése azt jelenti, hogy nagyon sok fontos látnivalót talál a szálloda közvetlen közelében. Összeköthet egy üzleti utat vásárlással, városnézéssel vagy ehet Milánó leghíresebb éttermeiben, mind ugyanabban a körzetben, mint a Hotel Galileo Milánó is.

Ha szeretné megtekinteni a Hotel Galileo Milánó pontos fekvését és az útirányt a ’Milano Centrale’ fő vasútállomástól, nézze meg az alábbi térképet.