Cookies Cookies

SZOBÁK

A Hotel Galileo Milánó 89 szobája kilenc emeleten oszlik szét, egyágyas, kétágyas, duplaágyas, háromágyas szobák, lakosztályok és egy Vip szoba. Bár a szálloda méretben tágas és nagystílű, az általános érzés mégis a meghittség, a kikapcsolódás és a kényelem. A tökéletes összetevők egy felejthetetlen vakációért.

Miért érdemes online?

  • Ingyenes Wi-Fi
  • Exkluzív Akciók
  • Best Rate Garantált

Minden szobában padlószőnyeg van a maximális kényelemért és tisztaságért, a modern művészi nyomatok és bútorok a kiváló ízlést mutatják. A szobákban megtalálható mindaz a modern kényelem, ami a négy csillagos szállodák jellemzője, a légkondicionálás, minibár, tágas fürdőszoba, közvetlen vonalas telefon és műholdas televízió. Ingyenes internet szolgáltatás megtalálható a recepción..

A Hotel Galileo Milánó rövid távolságra található a Duomo-tól és a La Scala Színháztól, Milánó két leghíresebb látványosságától és az egyik legizgalmasabb és legélénkebb körzetben helyezkedik el, a legjobb üzletekkel és éttermekkel. Mindez megtalálható a szálloda közelében, a Hotel Galileo Milánó kényelme és szobáinak csendje pedig kiváló kikapcsolódást nyújt a nap végén.

Vagy ha kedve van, lemehet az Amerikai bárba koktélozni vagy megkóstolhatja a kitűnő olasz konyhát az étteremben mielőtt visszavonul szobája magányába.

89 SZOBA

A Hotel Galileo Milánó egy modern szálloda Milánóban, elegáns épülettel és ízléses dekorációval, ami kiegészíti a csúcsminőségű 4 csillagos szállodát, hogy mindenki igényének megfeleljen, ebben a gyorsan változó és rendkívül divatos városban.

Mi több, a rendkívül kedvező árú szobák a Hotel Galileo Milánóban azt jelentik, hogy több pénze marad vásárlásra Milánóban!