Cookies Cookies

VÁSÁRLÁS MILÁNÓBAN

Ha csak a kirakatokat szeretné nézegetni és álmodozni azt is megteheti vagy kereshet finom olasz szöveteket és cipőket, mivel ez a legjobb hely a világon, ahol mindez lehetséges! Magas színvonalú 4 csillagos szállodánk Milánó szívében ebben a kiváló bevásárló negyedben helyezkedik el, ahol bármelyik percben talakozhatnak hírességekkel is, akik azt csinálják, amit Ön is.

Pár lépésre a Hotel Galileo Milánótól megtalálja a „Quadrilatero della Moda”-t, amely Milánó divat negyede, ahol a fő utca a Via Montenapoleone. A kerületet a Via Andrea, Via Gesú, Via Borgospesso, Via della Spiga és a Corso Venezia alkotják. Ez az a hely, ahol megtalálja a legfontosabb divattervezőket, luxus butikokat, antik üzleteket és elegáns teázókat.

Tehát, ha szereti a csillogást és a stílust, a vásárlást és a divatot, a Hotel Galileo Milánónál nincs jobb szálloda az Ön számára. Itt, Milánó szívében, a divat legnagyobbjaival. A Hotel Galileo Milánó személyzete szívesen ad tippeket, hogy vásárlási élménye valóban felejthetetlen legyen Európa divat fővárosában.

TÖKÉLETES KÖZPONTI FEKVÉS

A Hotel Galileo Milánó a tökéletes választás szelektív vendégeknek, jó ízléssel, akik vásárolni szeretnének híres olasz tervezőktől Milánó legdivatosabb részén. Pár percre a divatos és modern négy csillagos szállásuntól Milánó szívében megtalálja az összes híres olasz divattervezőt, mint Valentino, Versace, Roberto Cavalli, Armani, Dolce&Gabbana és még sok mást is.